dinsdag 8 april 2014

Beursbezoek Apeldoorn 5 april 2014

Afgelopen zaterdag stond het beursbezoek in Apeldoorn op de planning. Het was in totaal 4 uur rijden. Erg lang, dus hebben we er maar een weekendje weg van gemaakt met zus Jolinda en vriendin Thea en familie.
Zo hadden we zaterdag ook de hele dag om op het gemakje op de beurs rond te neuzen en ideetjes op te doen, en alles te bekijken. Het was gelukkig niet echt super druk (voor ons dan). Het was wel erg groot, zodoende hebben we veel gezien. Wat toch eigenlijk ook wel de bedoeling was.
                                                                    
Ik heb natuurlijk ook nog wat spulletjes gezocht en gevonden voor het Griekse huisje waar ik aan bezig ben. Zo heb ik stofjes en kant gekocht, voor eventueel voorraad, een workshopje: ladekastje, stokjes voor de vloer om maar even een paar dingetjes op te noemen. Zelfs mijn jongste dochter ( 14 jaar), was ook aan het shoppen en heeft ook nog spulletjes gekocht.
Zondagmiddag hebben we met zijn allen nog een heerlijke boswandeling gemaakt, en zijn we weer terug naar huis gegaan, want werk en school wachten weer. Al met al een heel erg gezellig weekend en voor herhaling vatbaar.
                                                                             

3 opmerkingen:

 1. Ja, gezellig en voor herhaling was het zeker! Het viel tegen toen maandagochtend om 6 uur de wekker ging.
  Leuke spulletjes heb je gekocht, van stofjes en kantjes heb je nooit genoeg voorraad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg gezellig was het zeker, en de beurs hebben we wel 10x over gelopen, en dan og gaat Jolinda om18.05 nog effe een houtje kopen.....
  Volgend jaar weer?
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt leuke dingen gescoord , Irna

  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen