zondag 10 augustus 2014

10e van de maand deel 5

Na weer een maand verder volgt hier weer meer nieuws van het borduren. Ik heb weer iets meer geborduurd aan mijn geboortedatum.

Het ging zo goed dat het in een uurtje klaar was. Maar toen ik het geheel ging bekijken dacht ik: wat staat october daar raar. De o lijkt te veel op de c. Mijn jongste dochter keek ook mee en zij wist de oplossing.    Het is engels ipv nederlands. Dus moet ik de c veranderen in de k. Dat staat  dan vast mooier.                     Verder wil ik er nu iets van een tekeningetje of een plaatje er op borduren. Mijn lievelingsbloem is een roos, en vogels (kippen) vind ik ook erg mooi. Heb rozen en kippen allebei in de tuin; dus lijkt me wel leuk om te borduren. Dus  ga ik maar eens op zoek voor een leuk patroontje.                                                            
                 

3 opmerkingen:

 1. Iran, je bent weer verder.... Ik vind oktober er ook beter uitzien met een K. Het Nederlands van nu tenslotte. We hebben het vroeger nog wel met een c geschreven, maar tijdens de lagere schoolperiode werd het opeens een K. Net als vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moet je die spellingscontrole nu zien, staat er Iran ipv Irna! was niet bedoeld hoor!

  Ik wilde nog even schrijven dat ik benieuwd ben naar je patroontje met roos en kip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou. ik heb nog wel steeds de neiging om te schrijven zoals ik het heb geleerd hoor. (maar pas me wel aan aan de huidige tijd).

  Het wordt al een mooi borduurwerk!

  BeantwoordenVerwijderen